المقادير
كوب وربع سكر
كوب لبن+200جرام شيكولاتة خام
كوبين دقيق
قطعة زبدة فى حجم البيضة
ثلاث بيضات
معلقة كبير بيكينج بودر
لعمل صوص الشيكولاتة
كوب لبن+100جرام شيكولاتة خام+ملعقتين كاكاو+ملعقتين زيت ذرة+نصف كوب سكر
الطريقة
تذاب كلا من الشيكولاتة والسكروالزبدواللبن الساخن ويترك ليبرد
يضرب البيض ويضاف للخليط السابق
يضاف الدقيق مع البيكينج بودر للخليط السابق ويخلط جيدا
يوضع فى فرن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعة ويحضر صوص الشيكولاتة ثم تقطع الكيكة فور خروجها من الفرن ويضاف اليها الصوص وتعود الى الفرن مرة أخرى بعد اطفائه لمدة 10 دقائق